Ansiktsbehandling

PLASMAPEN PLAXEL +

Önskar du en ungdomlig och frisk hud utan smärtsamma ingrepp eller lång återhämtningstid? Då är Plasma Pen Plaxel+ lösningen du letar efter!

Plasma Pen Plaxel+ är en banbrytande teknologi som har tagit skönhetsvärlden med storm. Den erbjuder en rad fantastiska fördelar, inklusive hudföryngring, skin tightening, borttagning av fibrom, aktiniska keratoser samt olika neavus (hudförändringar)

Vi är stolta hudterapeuter på Skincare ByIsabellaK där vi har specialiserat oss på denna avancerade behandling. Behandlingen utmärker sig som det ultimata alternativet innan kirurgiska ingrepp för att bromsa åldrandeprocessen och uppnå en friskare och ungdomligare hud.

Redan vid 25 års ålder avtar produktionen av kollagen avsevärt, och våra fibroblaster går i en vilande fas. Med Plasmapen-behandlingen skapar vi en kontrollerad skada i huden, vilket fungerar som en väckarklocka för fibroblasterna. De svarar snabbt genom att börja producera kollagen och elastin i hög takt. Med andra ord fungerar Plasmapen som en metod för att kickstarta kroppens egen produktion av kollagen och elastin, vilket håller huden fast och motverkar slapphet.

Det är viktigt att poängtera att resultaten av behandlingen är permanenta, men åldrandet i sig kan vi inte stoppa. Hudens naturliga åldringsprocess kommer fortsätta i sin egen takt om man inte regelbundet upprepar behandlingen. När du har uppnått det önskade resultatet kan du underhålla det genom att göra behandlingen 1-2 gånger per år.

Upptäck Skönhetsrevolutionen med Plasma Pen Plaxel+, behandlingen utan fula bruna prickar!

Här är varför Plasma Pen Plaxel+ är det senaste måstet inom skönhetsvård

 • Hudföryngring: Plasma Pen Plaxel+ stimulerar naturlig kollagenproduktion och cellförnyelse, vilket resulterar i en fastare, jämnare och ungdomligare hud. Även fina linjer och rynkor kan minska dramatiskt.
 • Skin Tightening: Med precisionskontroll och minimalt obehag stramar Plasma Pen Plaxel+ upp lös hud och ger dig ett mer ungdomligt och definierat utseende. Glöm kirurgiska ingrepp – här är en mindre invasiv lösning som ger fantastiska resultat.
 • Borttagning av Fibrom & skintags: Plasma Pen Plaxel+ tar bort besvärliga fibrom och skintags smidigt och effektivt, så att du kan återfå en jämn hud utan dessa irriterande utväxter.
 • Aktiniska Keratoser: Bekämpa solskador och aktiniska keratoser med Plasma Pen Plaxel+. Detta avancerade system kan hjälpa dig att återställa hudens hälsa och lyster.
 • Neavus och Hudförändringar: Oavsett om du har hudförändringar, födelsemärken eller neavus, kan Plasma Pen Plaxel+ ge dig möjligheten att få en jämnare och mer enhetlig hudton.

HUDFÖRYNGRING MED PLAXEL + FR.1695kr

Här några exempel på områden som kan behandlas med Plasma Pen Plaxel Plus:

 • Övre och Nedre Ögonlock: För att minska hängande ögonlock, öka ögonens öppenhet och minska påsar under ögonen.
 • Pannan: För att behandla rynkor och fina linjer på pannan och ge en upplyftande effekt.
 • Argrynka (Glabella): För att minska bekymmersrynkan mellan ögonbrynen.
 • Kindben och Kindområde: För att återfå fasthet och definiera kindbenen samt förbättra hudens kvalitet.
 • Nasolabialvecken: För att minska linjer och veck som sträcker sig från näsan till mungiporna.
 • Övre Läpp och Läppkontur: För att öka läpparnas volym och definiera läppkonturen.
 • Hakan: För att behandla hängande hud under hakan och minska dubbelhakan.
 • Hals och Dekolletage: För att förbättra hudens struktur och strama upp områden på halsen och dekolletaget.
 • Kroppsområden: Plasma Pen Plaxel Plus kan också användas på kroppen för att behandla områden med lös hud eller ojämn hudstruktur, som exempelvis armar, magen och knän.

PLAXEL + FACE HIGH, 3495Kr (JUST NU 2795kr!)

I detta paket behandlar vi hela övre delen av ansiktet för absolut bästa resultat.

I denna behandling ingår, Hela panna, tinningarna, arg rynkan, ögonlock, bunny lines, kråksparkar samt under ögonen. Resultatet blir ett minilyft av övre delen av ansiktet.

PLAXEL + FACE LOW, 3495Kr (JUST NU 2795kr!)

I detta paket behandlar vi hela nedre delen av ansiktet för absolut bästa resultat.

I denna behandling ingår, kinder, näsa, nasobialväck, linjerna runt munnen, haka samt käklinjen. Resultatet blir ett minilyft av nedre delen av ansiktet.

PLAXEL + FULL FACE, 6495Kr (JUST NU 5195kr!)

I detta paket behandlar vi hela övre delen av ansiktet för absolut bästa resultat.

I denna behandling ingår, Hela panna, tinningarna, arg rynkan, ögonlock, bunny lines, kråksparkar samt under ögonen, kinder, näsa, nasobialväck, linjerna runt munnen, haka samt käklinjen Resultatet blir ett minilyft av hela av ansiktet.

BORTTAGNING AV OLIKA HUDFÖRÄNDRINGAR 25 MIN, 595KR

Fibrom, skintags, olika naevus.

Om du har många hudförändringar du vill behandla rekommenderar jag att du bokar en längre tid. Har du funderingar om hur lång tid som behövs är det bara att kontakta mig!

Observera! Att du alltid måste undersöka dina hudförändringar hos läkare innan du bokar en tid för borttagning.

PRISLISTA för alla unika områden för plasmapen plaxel + hittar du HÄR

För mer före & efterbilder på plasmapen plaxel plus klickar du HÄR

INFORMATION OM PLASMAPEN PLAXEL +

PLAXEL är den nya generationens Plasma Pen, som ger dig en överlägsen upplevelse. Den karbonisering som kan orsaka svarta prickar är nu ett minne blott – du kommer bara märka små skorpor dagen efter behandlingen. PLAXEL är marknadens första och hittills enda penna med denna avancerade teknik.

DITT UNIKA RESULTAT

Resultatet av Plasma Pen-behandling varierar från person till person. Ålder, hudtyp, det område som behandlas och hudens ursprungliga kvalitet är alla faktorer som påverkar utfallet.

Värt att notera är att Plasma Pen inte är som kirurgiska ingrepp där överflödig hud vanligtvis tas bort. Istället arbetar Plasma Pen gradvis med att återuppliva och strama upp huden genom att öka produktionen av kollagen i hudens djupare lager, kallat "dermis". Det ökade kollagenet resulterar i en naturligt friskare, fastare hud med ökad lyster och fukt.

Om du redan har en relativt fast hud, kan en behandling räcka för att ge de önskade resultaten. Dock kan det krävas mellan 2 och 4 behandlingar för att uppnå ett optimalt resultat om du upplever att huden förlorar sin elasticitet och fasthet. Med Plasma Pen kan du återfå ditt ungdomliga utseende och en friskare hy, oavsett dina individuella behov.

INNAN BEHANDLINGEN

Innan man utför en plasmapen plaxel + behandling bör huden som ska behandlas vara i god kondition. Om hudens tillstånd inte är bra, klarar den inte att läka optimalt och behandlingen kommer inte ge lika bra resultat. Om du misstänker att din hud inte är i bra skick, får du gärna komma på en ansiktsbehandling där vi tar hand om din hud samt går igenom vilka produkter som är lämpligast för just ditt tillstånd. Vi har också mindre kit med barriär stärkande hudvård med massa pre & probitika som stärker din hudbarriär och reglerar känslighet. Som med fördel börjar används 3v innan din behandling för att stärka hudbarriären. Kitet kostar 595kr och innehåller en rengöring, olja, 24h kräm samt en peeling. Detta kit passar alla hudtyper.

EFTER BEHANDLINGEN

 • Vi rekommenderar att köpa vårat egna eftervårdskit innehållande eftervårdkräm, rengöring, mjukgörande olja, samt återfuktande kräm, kitet håller för ca 1 månads användning. Vi rekommenderar detta kit för att huden ska få all den fukt den behöver för att byggas upp igen. Om man inte tillför huden tillräckligt med fukt efter behandlingen kan skorpbildningen bli grövre och återhämnings processen längre, i sällsynta fall kan även en viss pigmentering uppstå. Kitet kostar 595kr.
 • Undvik Kosmetiska Produkter: Vänta minst 3 dagar efter behandlingen innan du använder några kosmetiska produkter, förutom de som specifikt rekommenderats av din terapeut.
 • Undvik Värme: Undvik alla direkta värmekällor, inklusive sol, UV-strålning och bastu i minst två veckor.
 • Försiktighet med Skorpor: Var försiktig och undvik att gnida bort de skorpor eller missfärgningar som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka.
 • Solskydd: Använd solskyddsprodukt med minst SPF 50 för att skydda din hud mot solens skadliga strålar, solskyddet återapliceras varannan timme ÄVEN på vinterhalvåret.
 • Byt dina örngott de första två dagarna samt tvätta och torka ansiktet med en ny ren handduk/tvättlapp i minst 5 dagar.
 • Individuella Resultat: Kom ihåg att resultaten kan variera eftersom varje individ har unika behov och förutsättningar.
 • Hydrering: Se till att dricka tillräckligt med vatten för att hålla din hud frisk och återfuktad.
 • Vitamin Tillskott: Överväg att ta extra tillskott av C-vitamin och andra vitaminer för att stödja din hudhälsa.

KONTRAINDIKATIONER

Plasma Pen-behandling rekommenderas inte för följande personer:

 • Personer som har behandlats med kortisoninjektioner i behandlingsområdet den senaste månaden.
 • Individer som lider av cancer, särskilt benmärgscancer (hematopoietisk cancer).
 • Individer med pågående infektioner.
 • Individer som har exsem, dermatit, eller psoriasis i området de önskar att behandla.
 • Individer som tenderar att få herpes utbrott, detta är för att huden blir stressad av behandlingen som kan trigga ett nytt utbrott av herpes.
 • Individer som lider av hepatit.
 • Gravida kvinnor bör undvika behandlingen.
 • Individer med allergi mot vanliga bedövningsmedel.
 • Individer med autoimmuna sjukdomar.
 • Individer som lider av hudsjukdomar som resulterar i en onormal produktion av celltillväxt.
 • Individer som har benägenhet för keloida ärr.
 • Individer med hud typ 4-6 på Fitzpatrick skalan. Detta är för dessa hud typer producerar mer melanin vilket kan orsaka hyperpigmenteringar.

Kom ihåg att alltid konsultera med din terapeut eller innan du genomgår Plasma Pen-behandling, särskilt om du har några specifika medicinska bekymmer eller frågor. Mig kontar du lättast genom att skicka ett sms till 073-041 25 89

Boka tid