Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar

Har du någonsin drömt om att känna dig mer avslappnad, fräsch och självsäker samtidigt som du tar hand om din hud? Det är precis vad en klassisk ansiktsbehandling kan erbjuda. Tänk dig en stund av total avkoppling med professionell hudvård som rengör, föryngrar och ger din hud ett fantastisk GLOW.

Med en klassisk ansiktsbehandling får du inte bara en djuprengöring och exfoliering för att avlägsna döda hudceller, pormaskar och orenheter, utan även en skräddarsydd behandling som passar just din hudtyp och behov.

I den klassiska ansiktsbehandlingen ingår också en professionell hudanalys där du får insikter i din hud som du aldrig haft tidigare. Du kommer att förstå din hudtyp, dess aktuella tillstånd och de faktorer som påverkar den. Allt detta är nyckeln till att ta rätt beslut om din hudvård.

Tänk dig att du kan anpassa din hudvårdsrutin exakt efter vad din hud behöver. Genom att förstå din hud bättre kan du undvika slöseri med tid och pengar på produkter som inte fungerar för dig. Istället kan du investera i hudvårdsprodukter och behandlingar som ger dig de resultat du önskar.

Denna behandling har många fördelar - från att förbättra hudens textur och minska fina linjer till att ge dig den perfekta möjligheten att koppla av och ladda upp. Du kommer att lämna behandlingen med en strålande hy och en känsla av välmående.

Så varför inte unna dig själv den underbara upplevelsen av en klassisk ansiktsbehandling? Det är inte bara en investering i din hud, utan även i ditt välbefinnande. Kontakta oss redan idag och ge din hud den kärlek den förtjänar. Du kommer inte ångra det!"

MINI ANSIKTSBEHANDLING (45min) - 595kr

Våra ansiktsbehandlingar på 45 min passar perfekt för dig som har ont om tid, men som vill ha en rengörande och en avslappnande stund! Du lämnar kliniken med en fantastisk lyster, förbättrad hudstruktur, en hudvårdsrutin speciellt anpassad för dig, massvis med fukt och självklart en friskare hy!

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, hudanalys, exfoliering under ånga anpassad för dig, massage, ansiktsmask, avslutande produkter speciellt anpassade för din hudtyp

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING (60min) – 895kr

Drömmer du om en fräsch och klar hud? Vår djuprengörande ansiktsbehandling med portömning är nyckeln till en ren och strålande hud. Vi tar bort orenheter, pormaskar och döda hudceller för att avslöja din mest naturliga skönhet. Upplev föryngring och ökat självförtroende. Din perfekta hud är bara ett besök bort.

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, hudanalys, exfoliering under ånga anpassad för dig, portömning, massage, ansiktsmask, avslutande produkter speciellt anpassade för din hudtyp.

EXTRA DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING (90min) – 1195kr

Är du i större behov av en djupt rengörande ansiktsbehandling med längre portömning? Då är detta behandlingen något för dig!

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, hudanalys, exfoliering under ånga anpassad för dig, extra lång portömning, massage, ansiktsmask, avslutande produkter speciellt anpassade för din hudtyp.

PURE YOUTH CLEANSING (55min) – 1095kr

Pure Youth Cleansing är en ansiktsbehandling för ungdomar från 14 år med orenheter i ansiktet. Vi använder endast skonsamma produkter som är speciellt anpassade för ungdomars känsliga hud. Behandlingen hjälper till att rena huden, minska orenheter och förhindra framtida utbrott.

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, mild exfoliering under ånga, hudanalys, portömning, lugnande mask samt avslutande produkter anpassade för känslig ungdomshud.

FUKT BOOST – Intensivt återfuktande med aktiv ampull (60min) – 1195kr

Saknar din hud fukt och lyster? Vår intensivt fuktgivande ansiktsbehandling är lösningen du letar efter! Ge din hud den ultimata åter fuktningen och stråla med ny vitalitet. Upplev ögonblicklig åter fuktning och avkoppling

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, hudanalys, exfoliering under ånga anpassad för dig, massage, aktiv hydraboost ampull, estemax hydrojelly mask, samt avslutande djupt återfuktande produkter för din hudtyp

SKYDDSBARRIÄR REPAIR – Lugnande och reparerande med aktiv pro & prebiotika ampull (60min) – 1195kr

Välkommen att prova på världens enda ansiktsbehandling med levande Probiotika! Denna unika ansiktsbehandling förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser. Levande Probiotika (goda bakterier), Prebiotika (mat för goda bakterier) i kombination med några av världens mest effektiva växtextrakt skapar en friskare, mer elastisk och levande hud. Detta är Framtidens Hudvårdsbehandling!

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, hudanalys, exfoliering under ånga anpassad för dig, massage, aktiv Probiotic ampull, estemax hydrojelly mask, samt avslutande djupt återfuktande produkter för din hudtyp

AVSLAPPNANDE ANSIKTS, DEKOLLETAGE & SKALPMASSAGE (60min) -795kr

Trötthet och stress påverkar både kropp och själ. Vår avslappnande ansikts- och skalpmassage är den perfekta pausen från vardagens påfrestningar. Slappna av, stäng av och låt våra skickliga terapeuter föra dig till en värld av lugn och ro. Upplev total avkoppling och återuppliva ditt välbefinnande. Det är dags att unna dig lite egen tid och skäm bort dig själv.

I behandlingen ingår: Rengöring, akupressur, ansikts & dekolletage massage, ansiktsmask, Skalp massage, avslutande produkter speciellt anpassade för din hudtyp.

BACK FACIAL – 995kr / BACK FACIAL PLUS – 1295kr

Back Facial är en djuprengörande behandling för ryggen, idealisk för att behandla orenheter och hålla huden på ryggen frisk och ren. Vi använder effektiva men skonsamma produkter för att exfoliera, rengöra och återfukta huden, vilket ger en slät och fräsch rygg.

Back Facial Plus är en utökad version av vår Back Facial, speciellt utformad för dig med fler orenheter och som behöver mer portömning på ryggen. Denna behandling inkluderar alla steg från Back Facial, men med extra fokus på djuprengöring och portömning för att säkerställa en ännu renare och klarare hud.

I behandlingen ingår: Dubbel rengöring, exfoliering under ånga, portömning, lugnande mask samt avslutande produkter.

Summer BODY GLOW - 1395kr

Förbered din hud för semestern eller en spraytan med vår lyxiga Summer Body Glow-behandling. Denna behandling är utformad för att ge dig en fräsch, ren och strålande hud fri från döda hudceller.

Behandlingen börjar med en grundlig kropps-salt-skrubb som tar bort döda hudceller och lämnar huden silkeslen. Efter skrubben smörjs kroppen in med en närande kroppsbalm. För att maximera effekten lindas kroppen in i plast wrap, vilket hjälper balmen att tränga djupare in i huden genom att öppna och rensa porerna samt mjukgöra huden på djupet. Medan du vilar inlindad får du en uppfriskande ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, exfoliering under ånga, en vårdande mask samt avslutande produkter för att ge ditt ansikte en strålande lyster.

Behandlingen tar cirka 55 minuter. Det rekommenderas att du tar med ett par extra trosor, då de du har på dig under wrapen troligtvis kommer att bli fuktiga.

Denna behandling är inte bara ett perfekt sätt att förbereda huden för en spraytan, men den lämnar dig också med en otroligt mjuk och återfuktad hud som är redo för sommarens äventyr. Boka din behandling idag och ge din hud den uppmärksamhet den förtjänar!

I behandlingen ingår: saltskrubb på kroppen, följt av kroppsbalm, kroppsinpackning och en mindre ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering och mask.

TILLVAL I ALLA ANSIKTSBEHANDLINGAR

PLOCKNING & FORMNING AV BRYN

100kr

FRANS & BRYNFÄRG

180KR

DERMAPLANNING

400KR

Boka tid