Ansiktsbehandling

INKLESS STRECHMARK REVISION

Vi är stolta över att vara pionjärer i Sverige, som erbjuder denna exklusiva, banbrytande teknik som har revolutionerat hudvårdsindustrin världen över. Inkless Stretchmark Revision är din nyckel till att återuppliva din hud och minska utseendet av irriterande bristningar.

Här är hur det fungerar: Vi skapar mikroskopiska skador på huden med en nål som precist tränger igenom den envisa ärrvävnaden samtidigt som vi applicerar avancerade serum, som är en perfekt blandning av näringsrika oljor och vitaminer, utformad speciellt för bristningsbehandling. Denna magiska process stimulerar inte bara cellförnyelsen utan ökar även produktionen av kollagen och elastin i din hud som saknas efter att huden har brustit. Vi hjälper alltså huden att bygga upp sig själv inifrån och bryta ner ärrvävnaden. Resultatet? En dramatisk förbättring av hudens kvalitet, struktur och en minskning av dina bristningar!

Priset på behandlingen varierar beroende på område, fr.2595kr var snäll och kontakta mig innan ditt besök med bilder så kommer vi överens om bästa behandlingsplanen just för dig!

VARFÖR SKA DU VÄLJA ISR - INKLESS STRETCHMARK REVISION?

 • Få en 35-95 % förbättring redan efter EN behandling (individuellt resultat).
 • En läkningsprocess som tar bara 4-8 veckor.
 • I genomsnitt behövs endast två besök (individuellt anpassat).
 • Starta din resa till en vackrare hud under hösten/vintern, och var redo för en fantastisk vår/sommar. Du kan till och med ta fördel av våran teknik året runt, även om din hud är solbränd.
 • Bristningarna måste vara minst ett år gamla för att behandlingen ska vara möjlig.
 • Låt oss hjälpa dig att återfå ditt självförtroende och uppnå hudens perfektion du förtjänar. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig med dina bristningar!

INFORMATION OM BEHANDLINGEN

ANTAL BESÖK

För att effektivt kamouflera eller behandla ärr och bristningar krävs vanligtvis cirka två besök. Det exakta antalet besök kan variera betydligt beroende på faktorer som ärrstorlek, eventuell ärrvävnad, hudtyp och individuella behov.

Tidsintervall mellan Behandlingarna:

Det är viktigt att följa rekommendationerna noggrant. Mellan varje behandling bör det vara minst 6-8 veckor, och i vissa fall kan detta tidsintervall vara längre. Detta tidsintervall är nödvändigt för att säkerställa att huden har tillräckligt med tid att återhämta sig mellan behandlingarna. Normalt sett är läkningsprocessen efter serumbehandling kortare och tar cirka 4-6 veckor.

För att uppnå de bästa resultat och minimera risken för komplikationer, är det avgörande att följa råden om eftervård före och efter varje besök noggrant.

Hudton och Hyperpigmentering

Det är viktigt att förstå hur hudton påverkar behandling av ärr och bristningar. Mörkare hudton innehåller mer melanin än ljusare hud, vilket ökar risken för hyperpigmentering (mörkare hudfärg) vid användning av metoder som laser, microneedling eller medicinsk tatuering för ärr och bristningar.

Behandlingen och eftervården kan variera något, och det är ofta rekommenderat att använda läkande C-vitaminserum för att underlätta läkningsprocessen. För personer med mörkare hudton, som har en tendens att hyperpigmentera, kan läkningstiden vara längre och sträcka sig upp till 3-6 månader.

För att minimera risken för oönskad hyperpigmentering, rekommenderar jag alltid att vi utför en testbehandling på en mindre yta innan vi går vidare med hela området. Detta hjälper oss att anpassa behandlingen och eftervården enligt dina individuella behov.

Hudförberedelse:

Cirka en vecka före ditt besök är det fördelaktigt att regelbundet applicera en fet och återfuktande kräm eller olja, exempelvis Bepanthen eller Bio-Oil, på områdena med bristningar. Detta mjukar upp huden och förbereder den för behandlingen.

Före Besöket:

 • Du bör omboka ditt besök om du har en pågående kroppslig infektion.
 • Om vi ska jobba på bristningar eller ärr på rumpa, lår och mage, rekommenderas stringtrosor (eller nättare trosmodell) och löst sittande byxor.
 • För en framgångsrik behandling bör huden i det berörda området vara i god kondition, utan utslag, sår, akne, eksem eller fnasighet.
 • Undvik mediciner och kosttillskott med blodförtunnande egenskaper, såsom Aspirin, Treo, Ipren, Omega 3, eller andra med acetylsalicylsyra, minst 4 dagar innan behandlingen. Alvedon är ett undantag.
 • Undvik solning av huden under veckan före besöket.
 • Avstå från starka mediciner och alkohol 48 timmar innan behandlingen.
 • Undvik koffeinhaltiga drycker som kaffe och te samt rökning samma dag som behandlingen, då dessa kan öka risken för blödning.

Hudförberedelse:

Cirka en vecka före ditt besök är det fördelaktigt att regelbundet applicera en fet och återfuktande kräm eller olja, exempelvis Bepanthen eller Bio-Oil, på områdena med bristningar. Detta mjukar upp huden och förbereder den för behandlingen.

Använd återfuktande kräm: Smörj in det behandlade området med återfuktande produkter som Bepanthen, Helosan, CeraVe eller kokosolja 2-4 gånger dagligen i minst en vecka. Fortsätt med 1-2 gånger per dag under en månads tid.

Första dagen: Bädda sängen med rena sängkläder och använd en ren handduk.

Första månaden, undvik: Direkt solljus, långa varma duschar, blöt inte området i badkar eller pool, undvik att duschen träffar direkt på området, bad i saltvatten, klorerat vatten, bastu och intensiv träning som resulterar i kraftig svettning.

Läkningsprocess: Efter behandlingen kan huden upplevas rosa, men den kommer gradvis återgå till sin naturliga hudton inom några veckor. Längden på läkningsprocessen varierar från person till person och är individuell.

Skydd med SPF: För att bevara tatueringens skönhet över tid, alltid skydda det tatuerade området med solskyddsfaktor (SPF) 30-50 när du utsätts för solen.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information, är du alltid välkommen att kontakta mig

Boka tid